© 2023 by The Petting Zoo. Proudly created with Wix.com

Iida (VRL-12244) & Reifr Hansen,

ylakokonratsastuskoulu@gmail.com

Ylämäentie 12, virtuaalinen Kuhmoinen, virtuaalinen Keski-Suomi

 

Yläkokon Ratsastuskoulu on virtuaalisen ratsastusliiton hyväksymä talli YLAK1136.

Yläkokokon Ratsastuskoulu on virtuaalinen talli ja täysin mielikuvituksen tuotetta.

Tervetuloa

Yläkokon Ratsastuskoulu on suuri ja siisti, vanhasta navetasta hevosille sopivaksi remontoitu, mutta kotoisa talli virtuaalisessa Keski-Suomessa. Sijaitsemme noin 20km päässä meillä päin kutsutulta kirkolta eli kylältä, josta löytyy kaikki tarpeellinen mitä pienellä paikkakunnalla täytyykin olla. Tallille pääsee kätevästi kilometrin kävelymatkan päähän bussipysäkiltä.

 

Tuntihevosemme ovat kaikki tasokkaita ja tarkoin valittuja työhönsä. Niiden tulee opettaa ja viedä ratsastajia eteenpäin ratsastuksessa. Niitä pidetään kunnossa ja hoidetaan tarkasti, sillä ne ovat arvokkaita työkavereita opettajille sekä ratsastajille. Ratsastustuntien ohella pidämme valmennuksia, kisoja sekä erilaisia kursseja. 

Ratsastustuntien lisäksi tallilla pyörii hevosten hoitajia, jotka pitää huolen hevosen varusteita ja satunnaisesti saa liikuttaa hoitohevosensa. Yläkokon Ratsastuskoulu majoittaa myös yksityisiä, joille on varattu kaksitoista karsinaa, joista kuusi on päätallin yksityispuolella ja toiset kuusi pihaton kupeessa sijaitsevassa siirtotallissa, joka on rakennettu kesällä 2014.

Viisi viimeisintä kuvaa:

Show More

Ilmoitustaulu:

22.12.2018

Luottotamma Miina jouduttiin lopettamaan tänään. 

25.11.2018

Sivujen päivittelyjä. 

Äänestä meitä tallilistalla

YLAK1136

Sää:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now