top of page

Tervetuloa

Yläkokon Ratsastuskoulu on suuri ja siisti, vanhasta navetasta hevosille sopivaksi remontoitu, mutta kotoisa talli virtuaalisessa Keski-Suomessa. Sijaitsemme noin 20km päässä meillä päin kutsutulta kirkolta eli kylältä, josta löytyy kaikki tarpeellinen mitä pienellä paikkakunnalla täytyykin olla. Tallille pääsee kätevästi kilometrin kävelymatkan päähän bussipysäkiltä.

 

Tuntihevosemme ovat kaikki tasokkaita ja tarkoin valittuja työhönsä. Niiden tulee opettaa ja viedä ratsastajia eteenpäin ratsastuksessa. Niitä pidetään kunnossa ja hoidetaan tarkasti, sillä ne ovat arvokkaita työkavereita opettajille sekä ratsastajille. Ratsastustuntien ohella pidämme valmennuksia, kisoja sekä erilaisia kursseja. 

Ratsastustuntien lisäksi tallilla pyörii hevosten hoitajia, jotka pitää huolen hevosen varusteita ja satunnaisesti saa liikuttaa hoitohevosensa. Yläkokon Ratsastuskoulu majoittaa myös yksityisiä, joille on varattu kaksitoista karsinaa, joista kuusi on päätallin yksityispuolella ja toiset kuusi pihaton kupeessa sijaitsevassa siirtotallissa, joka on rakennettu kesällä 2014.

Viisi viimeisintä kuvaa:

Ilmoitustaulu:

22.12.2018

Luottotamma Miina jouduttiin lopettamaan tänään. 

25.11.2018

Sivujen päivittelyjä. 

Äänestä meitä tallilistalla

YLAK1136

Sää:

bottom of page