top of page

Yksityisten majoittaminen

Hinnasto:

♦ Täysihoitopaikka 520€/kk (sis. karsinan siivous ja kuivitus päivittäin, tarhaus, loimitus ja suojitus ulos tarvittaessa, heinät kolme kertaa päivässä, rehut kaksi, ratsastuskenttien ja maneesin käyttö)

 

Yläkokon toimintaan hoitajien, tuntien ja pienimuotoisen kasvatuksen lisäksi kuuluu yksityiset. Oli hevosesi upea kisahevonen, puskamopo, nuori tai jo eläkkeellä oleva tarjoamme sille ammattitaitoisen henkilökunnan kera hyvää hoitoa, laadukkaat puitteet, rennon ilmapiirin - suuresta tallista huolimatta - sekä mukavat ylimääräiset palvelut, jotka tekee heppasi oloista entistä mukavampaa. 

Vuokra kuuluu maksaa kerran kuussa tai kahdessa, mutta mielellään useammin, vaikka ei se niin tarkkaa ole. Kiireet ymmärrämme hyvin, joten hoidamme silloin heppasi puolestasi. Vuokra maksetaan perineisellä tavalla, eli tarinalla tai kuvalla foorumille hevosesi omaan päiväkirjaan, jonka saat itse tehdä, kun hevosesi on meille hyväksytty asumaan. Kiireiden varalle maksuksi riittää foorumilla pyöriminen.


Yksityiset majoitetaan sukupuolesta riippuen joko siirtotalliin tai päätallin yksäripuolelle. Orit ja vireät orimaiset ruunat saa kaltaistensa seuraa siirtotallista, kun taas pääasiassa tammat asustelee päätallin yksäripuolella. Siirtotallissa on tilaa kuudelle hevoselle samoin päätallissa. Päätallin yksäripuoli on ikään kuin eristetty tuntihevospuolesta. Yksäripuolelle kuitenkin pääsee tuntihevospuolelta kulkevan oven kautta tai siteen tallin takana olevasta ovesta, jos ei hälinälliseen tuntihevospuoleen halua astua, vaikka pakko sinnekin loppujen lopulta mennä, jotta saat hevosesi varusteet.

 

Siirtotallista  löytyy  pieni satulahuone, josta löytyy myös rehut. Päätallissa se on iso ja yhteinen tuntihevosille ja yksäreille, päätallista löytyy myös kaksi pesaria sekä rehula. Omistaja saa oman kaapin päätallin yläkerrasta löytyvästä tallituvasta, hevoselle oma kaappi löytyy satulahuoneesta, sekä oikeuden käyttää oman mielen mukaan, sekä kenttää että maneesia. Ratsastustunnit täytyy kuitenkin ottaa huomioon, tai kysäistä tunnin pitäjältä jos saa tulla myös samaan aikaan ratsastelemaan yleensä vastaus on ei, mutta ei se kysymistä estä. Ratsasettettuasi kerääthän käyttämäsi kalustot sivuun ja siivoat hevosesi jätökset. 

Nippelitietoa:

- Päätallissa on kaksi pesukarsinaa, joista yksäripuolen oma on pääasiassa tarkoitettu yksityisille, toistakin saa käyttää

- Ratsastustuntien aikaan kentällä/maneesissa vain tuntilaiset

- Muuten kaikki ratsastuspaikat vapaassa käytössä, kuten myös estekalusto

- Yksityisten omistajat huolehtivat tilojensa siisteydestä, työntekijät siivoavat vain karsinat

Tämän hetkinen tilanne:

Päätallin yksäripuoli: 5/6

Siirtotalli: 5/6

bottom of page